Αρχική Σελίδα

Cangzhou Oriental Veterinary Medicine Co.,Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Cangzhou Oriental Veterinary Medicine Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων, γρήγορη παράδοση, είναι μακροπρόθεσμη συνεργασία

—— claytor

Καλή ποιότητα, καλή υπηρεσία

—— conrads

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Η επιχείρηση έχει τη βάση παραγωγής της, που περιλαμβάνει τους τομείς ανάπτυξης παραγωγής, παραγωγής, εφαρμογής και πωλήσεων.

   

  Cangzhou Oriental Veterinary Medicine Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Cangzhou Oriental Veterinary Medicine Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1Cangzhou Oriental Veterinary Medicine Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2Cangzhou Oriental Veterinary Medicine Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

 • OEM / ODM

  Παρέχουμε τις υπηρεσίες παραγωγής OEM/ODM. Μόλις η έγκριση πελατών είναι λαμβανόμενος εμείς έπειτα πηγή τα υλικά και πραγματοποιεί την παραγωγή στο εργοστάσιό μας ή την συμβάλλεται στους κατασκευαστικούς συνεργάτες μας σε όλο τον κόσμο. Έχουμε την ώριμη εμπειρία για πολλά παγκοσμίως διάσημα εμπορικά σήματα στη βιομηχανία μας.

   

  Και στο εσωτερικό στο εργοστάσιό μας και στα εργοστάσια των συνεργατών μας, κρατάμε την ευθύνη να εκτελέσουμε τους ελέγχους για να εγγυηθούμε ότι όλες οι προδιαγραφές ακολουθούνται, ότι οι ποσότητες ταιριάζουν με τη διαταγή, και ότι η οργάνωση παραγωγής βελτιστοποιείται.

   

  Μπορούμε να σας βοηθήσουμε ακόμα κι αν δεν έχετε μια συγκεκριμένη εικόνα στο μυαλό. Θα παράσχουμε σε σας μια πρόταση προϊόντων που είναι ιδανική για τα αιτήματα και τις ανάγκες σας, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις πτυχές των υλικών ιδιοτήτων, τις μεθόδους επεξεργασίας, τις εφαρμογές, και τις δαπάνες.

 • Ε & Α

  Το νέο εργοστάσιο προγραμματισμού μας είναι μια τεράστια βάση παραγωγής που ενσωματώνονται με στο κέντρο ερευνητικοου και ανάπτυξης, πωλήσεις και κέντρο επίδειξης, ποιοτικός έλεγχος και εξεταστικό κέντρο, γραμμή παραγωγής και αποθήκη εμπορευμάτων και διοικητική μέριμνα. Κάνει τις δυνατότητές μας Ε&Α, σχεδίου, παραγωγής, μάρκετινγκ και υπηρεσίας μεταπωλήσεων που ενισχύονται.

Στοιχεία επικοινωνίας
Cangzhou Oriental Veterinary Medicine Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Tom

Τηλ.:: +86 15373303321

Φαξ: 86-317-4046025

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)