Αρχική Σελίδα

Cangzhou Oriental Veterinary Medicine Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η ασιατική Co. κτηνιατρικού φαρμάκου, ΕΠΕ είναι μια μεγάλη παραγωγή, μια επεξεργασία και πωλήσεις επιχειρηματικής ενσωμάτωσης. Η επιχείρηση έχει εκτιμηθεί ως επαρχιακός-ισόπεδη επιχείρηση που σέβεται τις συμβάσεις και που κρατά τις υποσχέσεις κατά τη διάρκεια των ετών. Είναι μια επαρχιακός-ισόπεδη καταναλωτική αξιόπιστη μονάδα και έχει εκτιμηθεί ως μονάδα παραγωγής κτηνιατρικού φαρμάκου για 11 διαδοχικά έτη.

 

Η επιχείρηση σε μια υψηλή αφετηρία, υψηλή - ποιότητα, υψηλή αποτελεσματικότητα ως στόχο, από την παραγωγή, πολλές πτυχές του ταλέντου στρατολόγησης και χαρακτηρίζει το επίπεδο της επιχείρησης παραγωγής, εξοπλισμού δοκιμής και διοικητικού τρόπου, όλο το προσωπικό μη φοβισμένο των δυσκολιών, που καθορίζονται για να μεταρρυθμίσουν, καινοτομώντας προς τα εμπρός, τολμηρή καινοτομία, ένα μεγάλο βήμα ετησίως, κάθε χρόνο στα βήματα, έτσι ώστε η κτηνοτροφική παραγωγή παρουσιάζει μια ανάπτυξη, αναπτυγμένος σκηνή, αυτή τη στιγμή, η επιχείρηση έχει τέσσερις γραμμές παραγωγής, παράγοντας κυρίως την πρόμιξη βιταμινών, microelement την πρόμιξη, τη σύνθετη πρόμιξη, τις μικροβιακές πρόσθετες ουσίες τροφών, προϊόντα σειράς ζύμης και περισσότερες από 70 ποικιλίες πέντε κατηγοριών. Τα πρόσθετα προϊόντα τροφών εμπορικών σημάτων «Hangfeng» που παράγονται από την επιχείρηση συσκευάζονται και παράγονται σύμφωνα με τα εθνικά πρότυπα, και τα προϊόντα είναι στο σύντομο ανεφοδιασμό και καλά - λαμβανόμενος από τους χρήστες.

 

Εξοπλισμός παραγωγής, τυποποιημένη διαχείριση παραγωγής, ακριβής ποιοτική επίβλεψη, τέλειο σύστημα διαχείρισης, κάτω από την καθοδήγηση του πνεύματος της επιχείρησης, είμαστε πρόθυμοι να παρέχουμε στις επιχειρήσεις αναπαραγωγής τις πρόσθετες ουσίες τροφών ζωικής διατροφής εμπορικών σημάτων «Hangfeng μας», να ευχαριστήσουμε ειλικρινά τους νέους και παλαιούς πελάτες για τη ισχυρή υποστήριξη τους, και να καλωσορίσουμε τους νέους και παλαιούς πελάτες για να επισκεφτούμε την καθοδήγηση.

Αναμένοντας με ενδιαφέρον το 21$ο αιώνα, Ασιάτες θα ακολουθήσουν την τάση των The Times, να πιάσει το σφυγμό της επιστήμης και της τεχνολογίας, με ένα υψηλό επίπεδο των προϊόντων ζωοτροφών αποστολής και υψηλής τεχνολογίας, για την αφιέρωση κτηνοτροφικής παραγωγής μας.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας
Cangzhou Oriental Veterinary Medicine Co.,Ltd. Cangzhou Oriental Veterinary Medicine Co.,Ltd. Cangzhou Oriental Veterinary Medicine Co.,Ltd. Cangzhou Oriental Veterinary Medicine Co.,Ltd.
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : HAGNFENG

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-10000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2016

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Cangzhou Oriental Veterinary Medicine Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις